پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری...

معاون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی نیکشهر معرفی شد

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نیکشهر با حضور مسئولان استانی و شهرستانی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری آنا از نیکشهر، آیین معارفه حجت‌الاسلام حاتم بامری به‌عنوان معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز نیکشهر با حضور مسعود اکبری‌زاده رئیس و حجت‌الاسلام رضا موحد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

مسعود اکبری‌زاده در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در شرایط فعلی رویکرد ویژه‌ای در حوزه فرهنگی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: فعالیت‌های بسیار مناسبی در حوزه‌های مختلف دانشجویی، کارکنان و استادان از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این استان انجام شده است.

معرفی ۳ عنصر بسیار مهم و ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی

حجت‌الاسلام رضا موحد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز داشتن استقلال مالی، غیرانتفاعی و اسلامی بودن را سه عنصر بسیار مهم و ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و گفت: دفتر نهاد رهبری در دانشگاه می‌تواند مشاوره خوبی به مدیران دانشگاه و تشکل‌ها ارائه دهد.