با حضور هیات رئیسه، مدیران و کارکنان...

معاون پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان معرفی شد

با حضور هیات رئیسه، مدیران و کارکنان و اعضا هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، معاون پزشکی این واحد دانشگاهی معرفی شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر سلطانعلی میر در جلسه تکریم و معارفه معاون پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از زحمات دکتر عباسعلی معین معاون سابق این واحد دانشگاهی قدردانی کرد و اظهار کرد: حوزه‎ی پزشکی یکی از مهمترین و بااهمیت‎ترین حوزه‎های این مجموعه آموزشی بوده و باید تلاش برای توسعه و پیشرفت آن با رشد حداکثری مواجه باشد.

دبیر هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از زحمات تمام پرسنل حوزه‎ی پزشکی واحد زاهدان به ویژه دکتر فرزانه خادم ثامنی و دکتر عباسعلی معین، معاونین سابق پزشکی، عنوان کرد: تلاش‎ و کوشش خالصانه حوزه پزشکی این واحد دانشگاهی جای تشکر و تقدیر بسیار زیاد داشته و باید برای رشد بیشتر و رسیدن به سرمنزل مقصود فعلیت ها و تلاش بیش از پیش باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با معرفی دکتر مسعود کرمان ساروی دارای بورد تخصصی جراحی عمومی به عنوان معاون پزشکی این واحد دانشگاهی، خواهان ارائه برنامه‎های جدید در راستای جذب هیات علمی و تاسیس رشته‎ در رشته‎های علوم پزشکی و ساخت بیمارستان و استفاده بهینه از ظرفیت علوم پزشکی استان شد.