پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور مسئولان انجام شد؛

معرفی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

معرفی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان مراسم تکریم و معارفه مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و جمعی از مسئولان بسیج دانشجویی استان برگزار شد.

در این جلسه از تلاش امیرحسین عسکری قدردانی و علی همیاری به‌عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان معرفی شد.