منظری توکلی:

معلمی وظیفه‌ای خدایی است

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما گفت: معلمی وظیفه‌ای خدایی و بر اساس آیات قرآن نخستین معلم بشر، خداوند سبحان است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی سما واحد زاهدان، علی‌رضا منظری‌توکلی صبح امروز در جمع مسئولان، کارکنان و دانش‌آموزان سما زاهدان گفت: دانش‌آموزان باید سه توصیه مقام معظم رهبری به دانش‌آموزان و جوانان که فرمودند خوب درس بخوانید، تهذیب و اخلاص را پیشه کنید و خوب ورزش کنید را به کار ببندند.

منظری‌توکلی با حضور در کلاس درس مدارس سما با طرح پرسش‌های مختلف درسی، اعتقادی و فناوری‌های روز جامعه و شنیدن جواب‌های مثبت از سطح آموزشی دانش آموزان ابراز رضایت و اظهار کرد: الحق والانصاف مدارس سما زاهدان از نظر بار علمی و اعتقادی در سطح خیلی خوبی قرار دارند.

وی از مسئولان سما زاهدان به‌دلیل مدارس خوب، استادان برجسته و صاحب‌نام  تشکر کرد و با ارائه راهکارها و توصیه‌هایی در راستای بهبود کیفیت آموزشی و پرورشی گفت: تراز علمی و اعتقادی دانش‌آموزان سما زاهدان در کشور بی‌نظیر است.