در مسابقات رباتیک مین یاب

مقام برترین ربات از لحاظ تکنولوژی و ساخت به واحد زاهدان رسید

تیم رباتیک استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در مسابقات رباتیک مین یاب موفق به کسب مقام برترین ربات از لحاظ تکنولوژی و ساخت شد.

به گزارش خبرنگار واحد زاهدان، تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور در ششمین المپیاد فجر تهران با حضور در مسابقات مین یاب، موفق به کسب مقام دوم و برترین ربات از نظر تکنولوژی و ساخت شد.

حمیدرضا نجاتی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، سرپرست تیم و محمدرضا شاهبازی عضو هیات علمی گروه برق و سیدمیلاد میرکاظمی دانشجوی رشته برق این واحد دانشگاهی، اعضای تیم رباتیک واحد زاهدان هستند.

به گزارش روابط عمومی واحد زاهدان، این تیم در کارنامه علمی خود مقامهای اول لیگ شناسایی محیط پرواز مجازی، مقام دوم در لیگ شناسایی محیط پرواز و مقام دوم در لیگ شناسایی پرواز اتوماتیک را در نخستین دوره مسابقات مهارت‌های پروازی و ششمین دوره مسابقات رباتیک شیراز به ثبت رسانده است.