پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

ملاک حضور مدیران در دانشگاه آزاد اسلامی دارا بودن شایستگی های علمی و اجرایی است

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان:‌رئیس دانشگاه آزاداسلامی گفت: ملاک حضور مدیران در دانشگاه آزاد اسلامی دارا بودن شایستگی های علمی و اجرایی است.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان:‌ حمید میرزاده در اولین جلسه هیئت امنای استانی دانشگاه آزاد واحدهای سیستان وبلوچستان شرکت کرد.این جلسه با حضور معاونان عمرانی، هماهنگی ، پژوهش و فناوری، ورزشی، علوم پزشکی ، آموزشی و مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد و امام جمعه زاهدان و روسای واحدهای دانشگاه آزاد این استان و اعضای هیئت امنا برگزار شد.رئیس دانشگاه در این جلسه از تفویض اختیار به هیئت امنای استانی خبر داد و تمرکز گرایی را سیاستی شکست خورده دانست و گفت: «هیئت امنای استانی جنبه تشریفاتی ندارند و امیدواریم آن ها به صورت جدی فعال باشند. این هیئت ها اختیارات کافی خواهند داشت و ساختار آنها تغییر خواهد کرد. ابزارهای نظارتی این هیئت کمیسیون دائمی آن وکمیته نظارت بر عملکرد دانشگاهها هستند. تمرکزگرایی سیاستی شکست خورده است.»میرزاده کار مدیران سازمان مرکزی را نظارت و پشتیبانی دانست:«مدیران ضعیف هستند که از تفویض اختیار می ترسند. کارمدیران سازمان وهیئت امنای مرکزی پشتیبانی و حمایت و واستانداردسازی و نظارت است.»رئیس دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی هم درباره  تغییراتی که در مدیریت های دانشگاه آزاد رخ داده است ارائه کرد: «جایگزینی ها به دودلیل اجتناب ناپذیر است؛ اول این که ممکن است فردی شایسته تر برای مدیریت پیدا کنیم. دیگری وحدت در مدیریت است. مجموعه دانشگاه آزاد باید هماهنگ باشد وگرنه شکست می خورد.»میرزاده شرایط مدیرانی که با آنها همکاری می کند را هم برشمرد: «سعی می کنیم مدیرانی که در چارچوب سیاست های کلی نظام  حرکت می کنند، علاقه مند به توسعه دانشگاه و فراجناحی  باشند، فارغ از  وابستگی های سیاسی را حفظ یا انتخاب کنیم .دانشگاه از نظر ریاست دانشگاه آزاد محیطی علمی و اسلامی است و او از ابلاغ سند اسلامی شدن دانشگاه آزاد خبر داد.میرزاده گفت :مشی اعتدالی و پرهیزاز افراط و تنگ نظری را دنبال خواهد کرد او به نقش امام خمینی (ره)  و آیت الله هاشمی در در شکل گیری دانشگاه اشاره کرد و دعای امام (ره) را در توسعه دانشگاه موثر دانست.در این جلسه همچنین شایانفر ، معاونت هماهنگی دانشگاه افزایش مشارکت نخبگان ، تمرکز زدایی، استفاده از افکار مختلف و افزایش انگیزه برای مشارکت در آموزش عالی، صداقت، ایجاد شهرک های دانش بنیان و توسعه اماکن ورزشی را از سیاست های جدید دانشگاه آزاد اعلام کرد.او همچنین درباره جایگاه ویژه هیئت های امنای استانی گفت:«شورای عالی انقلاب فرهنگی امتیاز ویژه ای به هیئت امنای استانی داده است. آنها می توانند سرپرست های واحدهای غیر از مرکز استان را با رای اعتماد به ریاست برسانند. این امتیازی است که دانشگاه های دولتی ندارند. »در این جلسه اعضای موقت کمیسیون هیئت امنا وکمیته نظارت بر دانشگاه تعیین شدند و آئین  نامه داخلی هیئت امنای استانی سیستان وبلوچستان به تصویب رسید.