رئیس دانشگاه آزاد زاهدان:

مهم‌ترین وظایف مدیران ارشد ارائه ایده نو و خلاق است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: از مهم‌ترین وظایف مدیران ارشد در هر سازمان به‌ویژه دانشگاه، ارائه ایده نو و خلاق در راستای تحول مطلوب است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان،سلطانعلی میر ظهر امروز در هفدهمین جلسه شورای استان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تسلیت دهه فاطمیه و خیرمقدم به حاضران، به ارزیابی واحدها و مراکز آموزشی استان زاهدان در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، دانشجویی، پژوهشی و... در پایان سال پرداخت و اظهار کرد: از مهم‌ترین وظایف مدیران ارشد در هر سازمان به‌ویژه دانشگاه، به‌عنوان سازمانی که مسئولیت تربیت نیروی متخصص جامعه را بر عهده دارد، ارائه ایده نو و خلاق در راستای تحول مطلوب و مبنی بر ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه اعضای هیئت‌امنای استان سیستان و بلوچستان نهایت حمایت و پشتیبانی را از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی دارند، اضافه کرد: رؤسای واحدها و مراکز آموزشی، اجرایی کردن مصوبات هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان را بیش از پیش پیگیری کرده و تلاش خود را برای عملیاتی کردن آن بیشتر کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تأکید بر برگزار کردن کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: در راستای دستیابی به مطالبات مقام معظم رهبری، دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان تاکنون موفق به برگزاری چهار کرسی ترویجی شده، ۶ کرسی ترویجی در دست برگزاری و چهار کرسی دیگر در حال بررسی است؛ دیگر واحدهای دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان نیز هرچه سریع‌تر مقالات را به دبیرخانه کرسی نظریه‌پردازی، نقد و مناظره استان ارسال کنند و برگزاری این کرسی‌ها را در دستور کار قرار دهند.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز با عرض تسلیت ایام فاطمیه، درباره ویژگی‌های مدیر اسلامی گفت: براساس آیات و روایات، یک مدیر اسلامی باید دارای ویژگی‌هایی باشد که از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به کاردان و آگاه بودن، نظم و انضباط، تعهد به ارزش‌های مقدس اسلامی و ولی امر، مهربان و دلسوز بودن، شجاعت داشتن و دارای هوش و خلاقیت بودن نام برد.

حجت‌الاسلام‌ رضا ایمانی‌خواه با قدردانی از دبیر هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی برای برنامه‌ریزی مناسب و صحیح در حوزه‌های مختلف دانشگاه به‌ویژه حوزه فرهنگی و برگزاری بسیار مطلوب همایش‌های چهل‌سالگی انقلاب در واحدهای استان سیستان و بلوچستان، این اقدام را کاری ارزشمند در راستای ترویج و تبیین ارزش‌های مقدس انقلاب اسلامی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه پیرامون بودجه، مسائل فرهنگی، آموزشی، دانشجویی، پژوهشی، اداری و ... بحث و تبادل‌نظر شد.