پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

موفقیت سازمانها در گرو احترام به کارمندان است

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: دبیر منطقه ۱۴ دانشگاه آزاد با بیان اینکه موفقیت سازمانها در گرو احترام به کارمندان است، تأکید کرد:‌ ایجاد بسترهای مناسب برای ارتقای انگیزه در میان کارکنان باید یکی از برنامه های اصلی سازمانها باشد.

موسی شه بخش دبیر منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با روابط عمومي واحد زاهدان با تبریک روز کارمند به تمامی کارکنان پرتلاش گفت:‌ همه ما به عنوان فردی مسئول در راستای خدمت رسانی به مردم باید از یکدیگر سبقت و پیشی بگیریم .
شه بخش با اشاره به جایگاه کارکنان متعهد در هر سازمان گفت: رمز موفقیت و تعالی هر سازمان بهره وری از کارکنان متعهد، فعال و آگاه است.
دبیر منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی افزود: انتظاری که مردم و سازمانها از کارمندان دارند این است که برای رسیدن به اهداف سازمان و تکریم ارباب رجوع از همه توان و ظرفیت خود استفاده کنند.
وی با بیان این مطلب که برای رسیدن به یک جامعه متعالی باید برنامه ریزی های گسترده ای در زمینه نیروی انسانی متعهد و متخصص انجام شود گفت: توسعه منابع انسانی متعهد و متخصص در سازمان ها راهی مناسب برای رسیدن به قله های پیشرفت در هر جامعه ای محسوب می شود.
موسی شه بخش با اشاره به ارتقای انگیزه کارکنان تأکید کرد:‌ ایجاد بسترهای مناسب برای ارتقای انگیزه در میان کارکنان باید یکی از برنامه های اصلی سازمان ها باشد.
دبیر منطقه 14 دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در پایان از تمامی کارکنان متعهد و متخصص و کارآمد خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی به خاطر همدلی، همزبانی، وفاق، یکرنگی و زحمات بی شائبه آنان در جای جای ایران اسلامی تقدیر و تشکر می کنم.