پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
میر در دیدار با فرماندار زهک:

مکان فعلی دانشگاه آزاد اسلامی زهک برای سرمایه‌گذاری مناسب نیست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: مکان فعلی مرکز زهک این دانشگاه برای سرمایه‌گذاری و ساخت و ساز آموزشی مناسب نیست.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زابل، سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با فرماندار شهرستان زهک دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این دیدار با ارائه گزارشی از عملکرد این دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی زهک نخستین مرکز دانشگاهی بعد از زابل بوده که در شمال استان سیستان و بلوچستان تأسیس شده است.

میر با اشاره به شاخص‌های پیشرفت شهرها بیان کرد: دانشگاه‌ها شاخص‌های توسعه‌یافتگی شهرها را افزایش می‌دهند و این موضوع در شهرستان زهک با چند مرکز دانشگاهی مشهود است.

وی با یادآوری کمک‌های متقابل دانشگاه‌ها و مسئولان شهری عنوان کرد: دانشگاه‌ها برای طی مراحل رشد و پیشرفت به کمک نهادها و ارگان‌ها نیاز دارند که در این راستا می‌توان به اختصاص زمین، امکانات و تجهیزات اشاره کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، خواستار اختصاص زمین مناسب به دانشگاه آزاد اسلامی مرکز زهک شد و خاطرنشان کرد: مکان فعلی دانشگاه آزاد مرکز زهک و زمینی که در اختیار دانشگاه قرارگرفته برای سرمایه‌گذاری و ساخت و ساز آموزشی مناسب نیست.

تأسیس مدارس سما در شهرستان زهک

میر به نقش آموزش و پرورش در جامعه اشاره و عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تأسیس مدارس سما، تربیت نیروی انسانی را از مراحل ابتدایی تا متخصص و تحصیل کرده دانشگاهی برعهده دارد.

وی از تأسیس مدارس سما در شهر زهک خبر داد و متذکر شد: از مجموعه اداری و آموزش و پرورش شهرستان زهک انتظار می‌رود در تسهیل مراحل تأسیس این مدرسه بکوشند.

فرماندار زهک هم به تبیین جایگاه علم و دانش در جامعه و جایگاه آن در توسعه پرداخت و گفت: استفاده درست از علم و دانش موجب افزایش ظرفیت‌های هر منطقه می‌شود.

غلامرضا اربابی، دانشگاه را پایگاه شکل‌دهی جامعه دانست و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق محروم و کم‌برخوردار سهم بسیار بزرگی در افزایش سطح آگاهی جامعه داشته است.

وی از توسعه دانشگاه آزاد اسلامی مرکز زهک و راه‌اندازی مدارس سما در این شهرستان اعلام حمایت کرد و یادآور شد: مجموعه فرمانداری و شورای اداری شهرستان زهک از نهادهای علمی و آموزش عالی حمایت می‌کنند.