پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

میلاد باسعادت حضرت امام علی النقی

امام هادي (ع):علماء و دانشمندانى كه به فریاد دوستان و پیروان ما برسند و از آن ها رفع مشكل نمایند، روز قیامت در حالى محشور مى شوند كه تاج درخشانى بر سر دارند و نور از آن ها مى درخشد.میلاد باسعادت امام پاکی و روشنایی، ستاره‏ ی راهنمای بشریت، گنجینه‏ ی ارزشمند کرامت، گستره‏ ی عظیم ولایت، پناه درماندگان، حضرت امام علی النقی (ع) بر عاشقان سیره‏ اش مبارک باد.مشخصات معصوم دوازهم امامم دهم حضرت هادي ع نام : علي لقب معروف : هادي ، نقي كنيه : ابوالحسن سوم پدر و مادر : حضرت جواد ع سمانه ع وقت و محل تولد : 15 ذيحجه سال 212هجري در روستاي صربا نزديك مدينه وقت و محل شهادت : سوم رجب سال 254 در سن 41 سالگي در شهر سامرا بر اثر زهري كه با دسيسه معتز سيزدهمين خليفه عباسي توسط معتمد عباسي به ان حضرت خوراندند به شهادت رسيد. مرقد شريف : شهر سامرا واقع در عراق دوران عمر : سه بخش 1- حدود هشت سال قبل از امامت از ذيحجه سال 212 تا 220 هق 2- دوران امامت در زمان خلفاي قبل از متوكل دوازده سال از سال 220 تا 232 هق 3- دوران امامت د ر سخت ترين شرايط در زمان خلافت پانزده سال ديكتاتوري متوكل دهمين خليفه عباسي و سپس خلفاي بعدي كه عبارت بودند از منتصر – المستعين و المعتز ان حضرت حدود 33 سال امامت كرد.