پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور معاون استاندار سیستان و بلوچستان صورت گرفت؛

نامگذاری ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی زابل به نام شهید سلیمانی

ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل با حضور مقامات استانی، دانشگاهی و محلی به نام سپهبد شهید قاسم سلیمانی نامگذاری شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به نام شهید حاج قاسم سلیمانی نام گذاری شد.

این مراسم با حضور معاون استاندار و دکتر سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش آنا، در این مراسم علی زینی‌وند با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی، از تابلوی یادبود این مراسم پرده‌برداری کرد.