در جلسه شورای استان بررسی شد؛

نحوه جذب هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار و در آن چگونگی جذب هیات علمی برای فراخوان آتی با توجه به نیازمندیهای منطقه بررسی شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، در این جلسه که با حضور دکتر سلطانعلی میر دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، روسای شورای تخصصی استان، معاونان واحد زاهدان، روسای واحدها و مراکز دانشگاهی و اعضای جلسه برگزار شد، پیشنهادات واحدهای دانشگاهی درباره طرح آمایش رشتههای تحصیلی بررسی شد.

در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر افزایش درآمدهای غیرشهریهای واحدها در زمینه درآمدهای غیرشهریهای و درآمدهای مراکز رشد و شرکتهای دانشبنیان گزارشی ارائه و درباره گزارشهای ارائه شد بحث و تبادل نظر شد.

اعضای حاضر در جلسه درباره ساماندهی صلاحیت عمومی و علمی اساتید حق التدریس، چگونگی ترویج مبانی فرهنگ قرآن و عترت و ارائه راهکارهای عملیاتی، ساماندهی تشکلها و کانونهای فرهنگی استادان و دانشجویان و پیگیری اخذ اسناد قطعی ساختمانها و اراضی فاقد سند راهکار و برنامه ارائه کردند.