نخستین دانشجوی دکتری تخصصی زمین شناسی واحد زاهدان فارغ‎التحصیل شد

نخستین دانشجوی دکتری تخصصی(PHD) رشته زمین‌شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اخذ درجه عالی از رساله دکتری خود دفاع کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، محمد لرستانی، دانشجوی دکتری تخصصی رشته زمینشناسی با گرایش رسوبشناسی و سنگشناسی رسوبی، رساله دکتری خود را با عنوان «بررسی ریزرخسارهها، چینه نگاری سکانسی و پتروگرافی پدیدههای دیاژنزی سازند آسماری در میدان‌های نفتی مسجد سلیمان، نفت سفید و هفتکل» با استادان راهنما، دکتر عبدالحسین کنگازیان و دکتر امرالله صفری و استادان مشاور، دکتر محمدرضا نورا و دکتر احسان الله ناصحی ارائه و با رتبه عالی از آن دفاع کرد.

این دانشجو ورودی سال 1391 و موفق به چاپ 2 مقاله علمی پژوهشی وISI از رساله خود شده است.