دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان قهرمان مسابقات ملی سازه‌های ماکارونی شد

نخستین دوره مسابقه ملی سازه‌های ماکارونی دانشگاه گیلان با حضور 40 تیم از 35 دانشگاه آزاد و دولتی از 15 استان کشور در قالب 75 سازه در گرایش راندمانی در دو بخش دهانه 45 سانتیمتری و دهانه یک متری در دانشگاه گیلان برگزار شد. در این مراسم شخصیت‌های علمی و مسئولان دانشگاهی و استانی حضور داشتند.

به گزارش خبرنگار واحد زاهدان، این مسابقات در سطح بالایی برگزار شد و از نکات جالب توجه شکسته شدن چندباره رکورد کشوری در بخش دهانه 45 سانتیمتری از سوی تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بود.

در این دوره از مسابقات جوایز نفیسی برای تیم‌های برگزیده در نظر گرفته شده بود که پس از انجام مسابقات در دو روز و اعلام نتایج نهایی از سوی کمیته داوران به ترتیب در بخش دهانه 45 سانتیمتری به تیم اول با نام کارکیا بریج از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با راندمان 1709.4 به همراه لوح قدردانی و گواهی حضور اهدا شد.

مقام‌های دوم و سوم در این مسابقات به ترتیب تیمParse از دانشگاه آزاد اسلامی بویین زهرا با راندمان 1655.9 و تیم غیاث الدین از دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی با راندمان 1617.4 تعلق گرفت.

به گزارش روابط عمومی واحد زاهدان، در بخش دهانه یک متری نیز مقام اول به تیم کارکیا بریج از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با راندمان 677.3، مقام دوم به تیم غیاث الدین از دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی با راندمان 512.9 و مقام سوم به تیمYapilar از دانشگاه گیلان با راندمان 439.5 تعلق گرفت و به تیم‌های برتر جوایز نفیسی اهدا شد.