پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

نسل جوان بار دیگر با آرمانهای حضرت امام خمینی بیعت کردند

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: رئیس دفتر فرهنگ اسلامی  واحد زاهدان گفت: نسل جوان در روز قدس بار دیگر با آرمانهای حضرت امام خمینی(ره) بیعت کردند.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، رئیس، معاونان، مدیران و دانشجویان اين واحد دانشگاهي به طور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.حجت الاسلام محمد راهداری رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در راهپیمایی روز قدس قدس گفت: نسل جوان بار دیگر با آرمانهای حضرت امام خمینی (ره) بیعت کردند. راهداری با اشاره به حضور منجسم و پرشور نسل جوان در راهپیمایی روز قدس گفت: جوانان و دانشجویان نسل پویا و توانمند کشور هستند و حضور گسترده آنان در راهپیمایی روز قدس گام محکمی برای محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی است. وی افزود:  حضور تمامی مردم به خصوص نسل جوان در راهپیمایی روز قدس اثبات قدرتمندی کشور ایران درعرصه بین الملل بود. رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد زاهدان تصریح کرد: حضور با شکوه در راهپیمایی روز قدس و حمایت از مردم مظلوم فلسطین برای تمامی مسلمانان جهان واجب است. راهداری با بیان این مطلب که امسال نیز چون سال های گذشته قشر پویا و فعال جامعه با حضور گسترده حمایت کامل خود را از ملت مظلوم فلسطین در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری اعلام کردند گفت: دانشجویان به عنوان قشر پرانرژی جامعه بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی (ره) درراهپیمایی قدس بیعت کردند.