به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی...

نشریه زمین‌شناسی ژئوتکنیک در سال ۹۷ منتشر شد/دعوت جهت ارائه مقاله

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان دکتر جعفر رهنماراد، مدیر مسئول مجله زمین‌شناسی ژئوتکنیک، هدف از انتشار این نشریه را ارتقاء سطح دانش علمی پژوهشگران دانست و اظهار کرد: مجله ژئوتکنیک به منظور ارائه دستاوردهای تازه علمی و پژوهشی محققين ايرانی و مبادلات علمی بين آن‌ها در زمينه‌های مختلف زمين‌شناسی ژئوتكنيك انتشار می‌يابد.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: نشريه زمين‌شناسی ژئوتكنيك نشريه‌ای علمی‌‌‌- پژوهشی است.

این مسئول دانشگاهی عنوان کرد: اين نشريه انگلیسی زبان، همراه با خلاصه فارسی مقالات در هر سال با دو شماره و به‌طور دو فصلنامه منتشر میشود.

رهنماراد گفت: ارسال مقاله به اين نشريه به اين معنی است که آن مقاله قبلاً در نشريه ديگری به چاپ نرسيده و در حال بررسی توسط نشريه ديگری نيست.

به گزارش روابط عمومی، اين نشريه تخصصی انگلیسی زبان از سال 1395/2016 با نام JOURNAL OF GEOTECHNICAL GEOLOGYمنتشر مي گردد.

لازم به ذکر است از کلیه پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خواست می گردد مقالات انگلیسی خود را جهت چاپ به این مجله ارسال نمایند. گفتنی است آدرس تارنمای این نشریه به شرح ذیل می باشد:

Www.Geo-tech.iauzah.ac.ir