نشست یکروزه اساتید وکارکنان واحد زاهدان به همراه خانواده های محترمشان در یکی باغ به مناسبت هفته دفاع مقدس

بعد از تصویب در جلسه شورای فرهنگی واحد مقرر گردید اردوی یکروزه اساتید وکارکنان واحد با همکاری حوزه معاونت دانشجویی وفرهنگی وکانون بسیج اساتید در محل باغ امام علی (ع) برگزار شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، اردوی فرهنگی به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور بیش از 1000 نفر از کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به همراه خانواده  برگزار شد.

در این اردو برنامه‎های فرهنگی شامل مسابقه ویژه کارکنان آقا وخانم وفرزندانشان و مسابقات ورزشی از قبیل ( طناب کشی، حلقه مارپیچ، دارت، حرکت مارپیچ، دو میدانی ویژه کودکان ) برگزار شد و در پایان مسابقه فرهنگی به 10 نفر خانم  و 10 نفر آقا جوایزی اهدا شد و به برندگان مسابقات ورزشی جوایزی از قبیل توپ فوتبال، توپ والیبال، دارت، چادر نماز، توپ والیبال به کودکان و نیز اهدا پکیج فرهنگی شامل کتاب " آنگاه مرد حکیم گفت و کتاب اتاق پیامبران، چفیه و توپ بازی ویژه کودکان" اهدا شد.

گفتنی است این مراسم با سخنرانی و بیان خاطرات جنگ توسط معین و زاهد شیخی از اعضاء هیات علمی واحد زاهدان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس همراه بود.