پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دکترمیر:

نظم و مطالعه سرلوحه فعالیت استادان دانشگاه‌ قرار گیرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: نظم و مطالعه باید سرلوحه فعالیت استادان دانشگاه باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، سلطانعلی میر در جلسه شورای اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: استادان دانشگاه‌ باید نظم و مطالعه را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده و مقابل این نظم الگویی برای دانشجویان باشد.

وی اضافه کرد: استادی که به‌موقع در کلاس حاضر می‌شود و خود را ملزم به مطالعه برای حضور در کلاس می‌کند، دغدغه تکریم دانشجویی را دارد که مقرر است در آینده بر جامعه تأثیر بگذارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و واحد زاهدان عنوان کرد: حضور به‌موقع استاد موجب انگیزه دانشجویان می‌شود تا علاوه بر حضور به‌موقع در کلاس در سایر عرصه‌های فرهنگی، هنری و عقیدتی مشارکت کنند.

میر یادآور شد: باید زمینه‌های تعالی تحصیل دانشجویان را با قوت برنامه‌ریزی و از مناسبت‌های مذهبی و انقلابی به‌عنوان فرصت استفاده کرد.