«دانش، فرهنگ و اقتصاد» در هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی/1/

نقش آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه زیرساخت‎های علمی استان سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گزارشی از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی این استان در یک سال اخیر ارائه کرد و گفت:  در حد فاصل اجلاس شصت و نهم تا هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی کلینیک 24 ساعته شماره یک فرهیختگان از 22 بهمن فعالیت خود را رسما آغاز کرده است.
به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامیف دکتر امینرضا کمالیان گفت: «گسترش تحصیلات تکمیلی در یک سال اخیر به ویژه در مقطع دکتری یکی از اقداماتی بود که در یک سال اخیر در این استان صورت گرفت. راه‌اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی در واحد بین‌المللی چابهار، ساخت و افتتاح کلینیک 24 ساعت شماره یک فرهیختگان با مساحت 550 متر زیربنا که از 22 بهمن فعالیت خود را رسما آغاز کرد. این کلینیک تمام بخش‌های لازم را دارا است.»

او افزود: «همچنین زمینی به مساحت 1000 متر مربع به دانشگاه آزاد اسلامی استان اهدا شد که قرار است در این زمین کلینیک شماره 2 فرهیختگان با زیر‌بنای 500 متر مربع احداث شود، عملیات ساختمانی این کلینیک تا قبل از پایان سال آغاز می‌شود.»

کمالیان گفت: «جذب هیات علمی یکی دیگر از فعالیت‌های مهم این استان در سال جاری بود، برای اولین بار ظرف 6 ماه گذشته 37 نفر به عنوان هیات علمی در این استان جذب شدند. همه این افراد مربوط به فراخوان جذب قبل از سال 93 بودند، برای بعد از سال 93 نیز 145 نفر هیات علمی جذب شوند.»

او درباره طرح‌های ماندگار فرهنگی گفت: «برنامه‌ریزی برای احداث 6 واحد مسجد در سراسر استان آغاز شده است، همچنین تمام واحدهای این استان طرح مفاخر استان را شروع کرده‌اند، برگزاری همایش قیام عاشورا از دیدگاه اهل تسنن و شیعه یکی دیگر از کارهای ماندگار فرهنگی مهم در این استان بود.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: «16 آزمایشگاه ساها شروع به کار کرده که 6 آزمایشگاه به مرحله تجاری رسیده‌ است. یک مرکز رشد نیز به تصویب رسیده و آغاز به کار کرده است. در واحد زاهدان 16 واحد فن‌آور مشغول به فعالیت شده‌اند. همچنین 7 شرکت دانش‌بنیان تاسیس شد که 3 شرکت از این 7 شرکت مجوزهای لازم را اخذ کرده‌ و وارد مرحله نمونه‌سازی و تجاری‌سازی شده‌اند.»

او افزود: «در‌آمدهای غیر شهریه‌ای این استان بیشتر از طریق کنترل منابع تامین شده است.»

کمالیان گفت: «جذب دانشجو در یک سال اخیر افزایش داشت و این استان به هیچ عنوان با مشکل کاهش دانشجو مواجه نبود، در سال آینده نیز این روند ادامه خواهد داشت.»

درخواست 3 مجله علمی-پژوهشی داده شده است، تمامی اقداماتی که مربوط به واحدها می‌شد انجام شد و این مجلات در مرحله گرفتن اخذ مجوز از وزارت علوم و سایر نهادهای مربوط هستند.»