کمالیان تأکید کرد:

نقش تأثیرگذار خبرنگار در پیش‌برد اهداف جامعه نباید نادیده گرفته شود

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تبریک روز خبرنگار به تلاش‌گران این عرصه گفت: خبرنگاران و اصحاب قلم نقش ارزنده‌ای در پیش‌برد اهداف جامعه بر عهده دارند و این نقش نباید نادیده گرفته شود.
امین‌رضا کمالیان در گفتگو با روابط عمومی واحد زاهدان با اشاره به رسالت سنگین خبرنگاران در جامعه گفت: اطلاع رسانی صحیح خبرنگار باعث جذب اعتماد عمومی نسبت به حوزه خبر می شود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان انتشار درست و صحیح اخبار توسط خبرنگاران را نشانه پایبندی آنها به اهداف مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود: اطلاع‌رسانی درست و بدون چشمداشت اصحاب رسانه، نقش مهمی در ارتقا آگاهی عمومی جامعه دارد.
این مسئول رسالت مهم و جایگاه تعیین کننده خبرنگاران در جامعه را اساسی برشمرد و تصریح کرد: خبر و خبر رسانی یک هنر است
وی با بیان اینکه رسالت خبرنگاری در مفهوم «ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ» به معنای واقعی نشان داده شده‌است گفت: تلاش‌گران عرصه‌ی اطلاع‌رسانی با عشق به امر خبر در عرصه فعالیت می‌کنند تا علاقه نباشد یک خبرنگار نمی‌تواند موفق عمل کند.
سرپرست واحد زاهدان ضمن تقدیر و تشکر از کارکنان روابط عمومی این واحد دانشگاهی به دلیل فعالیت چشم‌گیر در عرصه اطلاع‌رسانی شفاف و به موقع گفت: کارکنان روابط عمومی از سالم‌ترین فعالان عرصه خبر و اطلاع‌رسانی هستند و باید به آنان افتخار کنیم.