میر مطرح کرد:

نقش تأثیرگذار دانشگاه آزاد اسلامی در تحولات علمی انقلاب اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: نقش دانشگاه آزاد اسلامی در تحولات علمی انقلاب اسلامی غیرقابل انکار است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان، سلطانعلی میر صبح امروز در حاشیه برگزاری نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی با تبریک فرا رسیدن ایام‌الله پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران یک پدیده نادر است که اکنون با درایت مقام عظمای ولایت، پشتیبانی و حمایت مردم غیور و همیشه در صحنه، برخلاف پیش‌بینی‌های دشمنان نظام، شاهد چهلمین سالگرد پیروزی خود است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مولود پرافتخار انقلاب اسلامی تلاش خود را برای گام برداشتن در مسیر متعالی ارزش‌های دینی و اسلامی نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام داده؛ از جمله این برنامه‌ها راه‌اندازی گفتمان انقلابی، ترویج و تبیین سبک زندگی اسلامی و دینی، توسعه و گسترش پژوهش‌های کاربردی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان یادآور شد: انقلاب اسلامی در حالی وارد ۴۰ سالگی خود می‌شود که تجربه‌های متنوعی را در حوزه‌های داخلی و خارجی به‌دست آورده و دارای کوله‌باری از آموزه‌های متنوع در موضوع‌های سیاسی، اجتماعی، علمی است.

میر خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در راستای دستیابی به مطالبات رهبری در سال ۱۳۹۷ بیش از پنج همایش بین‌المللی، ملی و منطقه‌ای برگزار کرده؛ از جمله همایش ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی است که برنامه‌ریزی آن برای واحدهای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان است و تاکنون در واحدهای زابل، خاش، ایرانشهر و سراوان برگزار شده و در تاریخ ۱۷ بهمن‌ این همایش با حضور فرهیختگان علمی و فرهنگی در واحد زاهدان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی با حضور سازمانها و ارگانهای مختلف استان سیستان و بلوچستان در محل نمایشگاههای دائمی شهرستان زاهدان از ۱۱ تا ۱۷  بهمن برگزار می‌شود و ساعات بازدید نمایشگاه نیز از ساعت ۹ تا ۱۲ و بعدازظهر از ساعت ۱۶ تا ۲۰ است.