پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دکترمیر عنوان کرد؛

نقش دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در اجرای عدالت آموزشی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: این دانشگاه با گسترش ظرفیت‌های خود توانست در راستای اجرای عدالت آموزشی گام‌های ارزشمندی بردارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر در دیدار با احمد شفائی فرمانده جدید سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان با تشریح عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: توانسته‌ایم با گسترش ظرفیت‌ها و قابلیت‌های زیرساختی از شمال تا جنوب استان در راستای اجرای عدالت آموزشی گام‌های ارزشمندی برداریم.

وی افزود: در حوزه آموزشی و فرهنگی در اجرای فرمان‌های مقام معظم رهبری با برخورداری از ۳۰۰ عضو هیئت در بعد آموزشی و فرهنگی از کارنامه مطلوبی برخوردار هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان درباره همکاری مشترک در حوزه بسیج کارکنان، اساتید و دانشجویی با سپاه اعلام آمادگی کرد و با بیان اینکه رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در این برهه زمانی با نگاه پیروی از فرمایش مقام معظم رهبری در دانشگاه‌هاست، همکاری دانشگاه با حوزه‌های ارزشی و فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج را افتخاری ارزشمند برای دانشگاه دانست.

به گزارش آنا، در پایان جلسه لوح به رسم یادبود به سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد شفائی توسط سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اهدا شد.