مدیرکل اداری واحد زاهدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه

نقش مستقیم عملکرد حوزه اداری در تقویت و ارتقاء روحیه کارکنان

مدیرکل اداری واحد زاهدان با تاکید بر ایجاد فضای آرام و بیدغدغه برای کارکنان اظهار کرد: عملکرد حوزه اداری نقش مستقیمی در تقویت و ارتقاء روحیه کارکنان دارد و موجب نزدیکتر شدن اهداف سازمان و کارکنان را فراهم میکند.

دکتر حامد آرامش در گفتگو با خبرنگار واحد زاهدان، با بیان اینکه یک مسئول موفق کسی است که ایثار و فداکاری داشته باشد، گفت: یک مدیر توانمند و موفق باید بودن در پست مسئولیت را یک فرصت برای خدمت بداند، چرا که همیشه فرصت خدمت نیست.

عضو هیات علمی واحد زاهدان بیان کرد: اگر در سازمان و یا ارگانی موفقیتی حاصل میشود، نتیجه تلاش جمعی همهی پرسنل و کارکنان است.

مدیرکل اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: تمام تلاشهای انجام شده در این مجموعه عظیم دانشگاهی، در راستای رسیدن به اهداف بلند و متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه علم و فرهنگ است.

وی با بیان اینکه دانشگاه چیزی جز کارکنان، استادان و دانشجویان نیست، عنوان کرد: کارکنان، استادان و دانشجویان ارکان اصلی یک مجموعه دانشگاهی هستند که برای رسیدن به یک هدف مشترک گرد هم آمدهاند، اگر بخواهیم جامعه متعالی داشته باشیم باید دانشگاهها موفق بوده و کارنامه علیم، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی درخشانی داشته باشند.

این مسئول با اشاره به تجهیزات انجام شده در واحد زاهدان، راهاندازی دیتاسنتر و سیستم حقوق و دستمزد کارکنان و اعضاء هیات علمی را از جمله عملکردهای حوزه اداری این واحد دانشگاهی، پس از برگزاری نهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برشمرد، بیان کرد: ایجاد فضای سبز در محوطه دانشکده پزشکی جدید، نگهداری و توسعه فضای سبز واحد، تجهیز ساختمانهای خوابگاه الزهرا و کتابخانه مرکزی به سیستم اطفاء حریق از جمله فعالیتهای انجام گرفته در راستای رفاه دانشجویان است.