افتتاح نمایشگاه اسناد ملی انقلاب اسلامی، نمایشگاه هنری و جشنواره فرهنگی- ورزشی در واحد زاهدان

نمایشگاه اسناد ملی انقلاب اسلامی با بیش از 30 سند با همت شواری فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به مناسبت دهه فجر در سالن نمایشگاه این واحد دانشگاهی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، این نمایشگاه که به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، شامل اسناد تصویری و متنی از دوران پیروزی انقلاب اسلامی است.

پس از افتتاح نمایشگاه اسناد ملی، نمایشگاه هنری آثار حجمی عماد نورایی دانشجوی واحد زاهدان نیز به مناسبت ایام الله دهه فجر افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی، جشنواره فرهنگی و ورزشی نیز با اجرای برنامههای متنوع ورزشی و تفریحی در مجتمع ورزشی این واحد دانشگاهی برگزار شد.