برپایی نمایشگاه دستاوردها و دست‌ساخت‌های 70 هنرمند دانش‌آموز سما زاهدان

نمایشگاه دستاوردها و دست‌ساخت‌های دانش آموزان سما زاهدان به مناسبت دهه مبارک فجر آغاز به کارکرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، این نمایشگاه با همکاری دانش آموزان پسر دبیرستان دوره اول سما زاهدان از 12 تا 22 بهمن در این مجموعه دایر خواهد بود.

مهدی واحدی پناه مدیر دبیرستان دوره اول سما زاهدان گفت: «در این نمایشگاه مجموعه‌ای از آثار 70 هنرمند دانش‌آموز درباره پیروزی انقلاب اسلامی ایران به نمایش درآمده است

این نمایشگاه به‌منظور تربیت نسل آگاه و پیشرو و نهادینه‌سازی پیام مقاومت و ایستادگی در برابر ظالمین برپا شده است.

در این نمایشگاه، دانش آموزان دست‌ساخته‌هایی از ساخت هواپیما و جرثقیل را به نمایش گذاشته‌اند که از فکر تازه و خلاق آنان سرمشق گرفته است. این آثار دارای تنوع فکر و ایده نسل جدید دانش آموزان هنرمند است.