در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان مطرح شد؛

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان: انتخابات عرصه وحدت بین شیعه و سنی است

امام جمعه زاهدان می‌گوید از آنجا که مذهب در بحث انتخابات وارد نمی‌شود، با وجود این که جمعیت استان سیستان و بلوچستان از شیعه و سنی تشکیل شده است همه این افراد در عرصه انتخابات با هم شریک و همدل هستند.

آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان گفت: با توجه به مسئله فعالیت داعش در نوار مرزی و با وجود پهناور بودن استان سیستان و بلوچستان، اهالی استان به این گروه‌ها جذب نمی‌شوند که این امر نشان‌دهنده دلبستگی افراد نسبت رهبری، انقلاب، نظام و نسبت به هم است.

سلیمانی گفت: دولتمردان نظام در ارائه خدمات، تبعیضی بین شهروندان شیعه و سنی این استان قائل نشدند و در بخش‌های مختلف اقتصادی، درمانی و... به همه افراد با دیدی یکسان نگریستند؛ وقتی مردم تبعیضی احساس نکنند جذب بیگانه نخواهند شد.

او افزود: مردم به دلیل دلبستگی به کشور و نظام پاسخ مثبت به این گروه‌ها نمی‌دهند، همین امر به معنی استفاده از ظرفیت‌هایی است که وحدت شیعه و سنی ایجاد کرده است.

امام جمعه زاهدان انتخابات را عرصه رقابت سیاسی بین کاندیداها دانست و گفت: هر کاندیدا سعی می‌کند آرای معلق در هوا را بیشتر جذب کند. چون مذهب در بحث انتخابات وارد نمی‌شود در نتیجه علی‌رغم اینکه جمعیت استان سیستان و بلوچستان از شیعه و سنی تشکیل شده است همه این افراد در عرصه انتخابات با هم شریک و همدل هستند.

سلیمانی افزود: آنچه مهم است عبور از فیلترهای گزینش است. در داخل استان این فیلترهای گزینشی به نوعی لحاظ شده است که بحث مذهب به هیچ وجه رنگ ‌و لعاب نداشته باشد و تنها سوابق و پیشینه افراد مد نظر قرار بگیرد.

امام جمعه زاهدان گفت: افراد باید با رعایت موازین به انتخابات ورود پیدا کنند، ارفاق در انتخابات جایی ندارد. شورای نگهبان یا اعضای هیات نظارت باید مطابق با موازین و وظایف تعیین شده این مسائل را بررسی کنند، حتی اگر به خاطر انبوه استقبال‌کنندگان در بحث تأیید صلاحیت‌ها اشتباهی صورت گرفت، زمینه اعاده حیثیت وجود دارد.