نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان: دانشگاه آزاد اسلامی یادگار گران‌قیمت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد که دانشگاه آزاد اسلامی یادگار گران‌قیمت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است و ان‌شاءالله مسئولان دانشگاه این جایگاه را حفظ می‌کنند و در رشد آن تلاش مضاعف خواهند کرد.

حجت الاسلام عباسعلی سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان درباره نقش آیت‌الله هاشمی در تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «آقای هاشمی یک شخصیت در سایه نبود. آقای هاشمی شخصیت محدود زیرچتر سازمان و گروه و تشکیلات نبود، ایشان یک شخصیت علمی و سیاسی بود،‌ او برای توسعه علم و برای اینکه همه فرزندان ایران زمین امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را داشته باشند، دانشگاه آزاد اسلامی را تاسیس کرد.»

او ادامه داد: «آیت‌الله هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی را بدون اینکه هزینه‌ای را به دولت‌ها تحمیل کند ایجاد کرد. این دانشگاه با سرمایه اندک شروع به کار کرد و امروز به مدارج بالایی دست یافته و توانسته نه تنها در داخل کشور جوانان را باسواد کند بلکه در خارج از کشور نیز شناخته شده باشد و این همه توفیق مرهون حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و مدیریت صحیح ایشان بر این دانشگاه است.»

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: «بی‌شک یکی از شاخص‌های ارتقای فرهنگی جامعه ما دانشگاه آزاد اسلامی است، این دانشگاه توانسته در توسعه فرهنگ بسیار اثرگذار باشد.»