نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان: جامعه اگر پژوهشی نباشد، مرده است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، حضرت آیت ا... عباسعلی سلیمانی در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فنآوران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: جلسه، جلسه تخصصی تحقیق، پژوهش، نوآوری و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه است، در اینجا باید تعریفی از پژوهش و پژوهشگر داشته باشیم.

امام جمعه زاهدان افزود: علمی که حالت توقف دارد و ایستا است برای من مبارک نباشد علم باید روبه جلو و رو به رشد و توسعه باشد و به تعبیر مقام معظم رهبری تولید علم باید انجام شود.

وی با طرح این سوال که پژوهش چیست و پژوهشگر کیست؟ گفت: تمرین روزانه یک پژوهشگر بر مبنای یک دانش، باید بازگو کردن مجموعه بایگانی شده در ذهن در عرصه آموزش و پژوهش باشد و پژوهشگر باید به دانشی فراتر از آموزش و پژوهش به جامعه عرضه کند.

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: پژوهشگر باید در متون دین، دلیل را کشف کند.جامعه اگر پژوهشی نباشد، جامعه مرده است.

سلیمانی افزود: در نتیجه پژوهش در حوزه، استفاده مباحث مجهول از ادله و مبانی معلول و در دانشگاه، کشف قوانین پنهان در دل طبیعت، برای گسترش رفاه زندگی مردم است.

وی با تبریک مناسبت‌های ماه ربیع الاول، ولادت نبی مکرم اسلام(ص) و امام صادق(ع) افزود: نبی مکرم اسلام، حضرت محمد (ص) میفرمایند هیچ روزی بر من نمیگذرد و مبارک نباشد اگر در آن روز بر علم من افزوده نشود.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، دکتر مصیب پهلوانی رئیس بنیاد نخبگان استان سیستان و بلوچستان، محمدنبی شهیکی تاش رییس پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان، روسا واحدها و مراکز آموزش عالی و پژوهشگران و فنآوران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان همراه بود از 41 پژوهشگر و فنآور و 21 دبیر انجمن علمی دانشجویی تجلیل و قدردانی شد.

دکتر حمید صمصام عضو هیات علمی گروه ادبیات دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با کسب امتیاز 5/174 به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه های آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز معرفی شد.