پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دکترمیر:

نهال بسیج از اندیشه اسلامی و تفکر عاشورایی جان گرفت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: بسیج از معجزات انقلاب اسلامی است، شجره طیبه‌ای که نهالش از دل اندیشه اسلامی و تفکر عاشورایی جان گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، سلطانعلی میر در مراسم گرامیداشت هفته بسیج که بر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: بسیج از معجزات انقلاب اسلامی است، شجره طیبه‌ای که نهالش از دل اندیشه اسلامی و تفکر عاشورایی جان گرفت

وی افزود: بسیج توانسته است کارکرد خود را در داخل و خارج ایران در سطح وسیع و منطقه‌ای با اراده‌ای قوی و با تأسی از فرهنگ، جهاد، ایثار و شهادت در ۴۰ سال اول انقلاب به نمایش بگذارد.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: با بروز جنگ نیروی الهی بسیج تبلور پیدا کرد و هنوز آثار این تبلور عمیق و مخلصانه در کشور ما از بابت حضور با برکت بسیج نمایان است.

میر بیان کرد: بی‌تردید فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در آن دوران که ملهم از قرآن بود، موجب شد تا بسیج نقش مؤثر خود را در آن برهه متجلی و ایفا کند.

وی اضافه کرد: راه خروج بسیاری از کشورهای وابسته این است که ظرفیتی بی‌بدیل و درون‌زا مانند بسیج را برای روزهای خروج از بحران در کشورشان به‌وجود آورند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستاننیز عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران از مقدرات الهی در راستای سنت‌های الهی و در راستای تدبیر و مدیریت جهان و بشریت بوده و هست.

حجت‌الاسلام رضا موحد یادآور شد: بسیج در کشور ما تربیت توحیدی داشته و از این بابت است که شجاعت و روحیه شهادت‌طلبی در بسیجیان آنقدر تقویت شده که امام راحل به این روحیه افتخار کرده‌اند.

وی متذکر شد: توفیقات بسیج در دوران انقلاب اسلامی و تسری آن به منطقه و تأثیرگذاری آن بر روحیه آزادی‌طلبان و کسانی که از استعمارگران متنفرند بر کسی پوشیده نیست، شرح این توفیقات در یک نمایشگاه و یا چند کتاب هرگز نمی‌گنجد، بسیج بخش مهمی از تاریخ ۴۰ ساله انقلاب بوده و به حول و قوه الهی خواهد بود.