پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان،....

نوزدهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد

نوزدهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، نوزدهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همزمان با سایر مراکز واجد شرایط صلاحیت در مناطق آمایشی کشور برگزار شد.

این آزمون در پایان دوره پزشکی عمومی در جهت تحقق اهداف سند توانمندی‌های پزشکی عمومی به روش آزمون ساختارمند عینی بالینیOSCE با تاکید بر مهارت‌های ارتباطی، تصمیم‌گیری بالینی مبنی بر اخذ شرح حال و معاینه فیزیکی و انجام مهارت‌های عملی تشخیصی و درمانی برگزار می‌شود.

پیش از این دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برای انجام این آزمون به سایر دانشکده‌های پزشکی در دیگر نقاط کشور مانند تهران، مشهد و قم می‌رفتند که پس از ایجاد زیرساخت‌های لازم و کسب مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حمایت‌های معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای نخستین بار این آزمون در این مرکز دانشگاهی برگزار شده است.

نمره اعلام شده و نتایج آن به‌صورت رد یا قبولی اعلام می‌شود و به قبول شدگان گواهی صلاحیت بالینی اعطا خواهد شد.