کمالیان:

نیروی انسانی تربیت شده در دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در جلسه با مدیران و مسئولان شرکت ملی گاز استان، نیروی انسانی تربیت شده در دانشگاه آزاد اسلامی را ارزشمندترین سرمایه این دانشگاه برشمرد و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به داشتن چنین سرمایه‌هایی افتخار میکند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امین‌رضا کمالیان در این دیدار با تاکید بر ارتباط و تعامل بیش از پیش دانشگاه با جامعه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تلاش میکند ارتباط و تعامل خود را با سازمانها، ارگانها و جامعه بیشتر کند و خوشبختانه این ارتباط به نحوه احسن در حال شکلگیری است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از راهاندازی سه شرکت دانش بنیان و 8 هسته و واحد فناور در واحد زاهدان خبر داد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی اجرای برنامههای دانشمحور را هدف قرار داده و تاکید این مجموعه عظیم دانشگاهی بر انجام فعالیتهای دانش بنیان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان آموزش عالی مدرن متناسب با نیازهای استان از جمله برنامههای این مجموعه دانشگاهی در منطقه برشمرد وخاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی حمایت کننده برنامههای توسعه استان به عنوان یک حامی علمی، فنی و نیروی انسانی است.

این مسئول با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز رشد، پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در کنار پارک فناوری استان، مرکز تحقیقات زمین شناسی و تشکیل واحد سرمایه گذاری دانشگاه، از جمله فعالیتهای انجام شده در راستای توسعه علم و دانش استان است، عنوان کرد: همان گونه که دانشگاه آزاد اسلامی در روند گسترش آموزش عالی در دورترین نقاط کشور موفق بوده در راستای تولید علم و تبدیل دانش به ثروت نیز با دارا بودن پتانسیل علمی و انسانی مناسب موفق خواهد بود.

در بخش دیگری از این جلسه مدیرعامل شرکت ملی گاز استان سیستان و بلوچستان ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شرکت ملی گاز توانایی همراهی و حمایت از برنامهها و فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی را دارا بوده و میتواند پایان نامههای مقاطع ارشد و دکتری را پشتیبانی کند.

محمدحسن طهرانی با بیان اینکه این سازمان نسبت به دانشگاه و حوزه آموزش متعهد است عنوان کرد: راه اندازی دفتر ارتباط با صنعت در دانشگاه می‏تواند از جمله اقدامات مشترک دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و شرکت ملی گاز استان باشد.

این مسئول افزود: شرکت ملی گاز استان در راستای تعامل بیشتر با دانشگاه آزاد اسلامی آماده برگزاری همایشهای مرتبط با انرژی و انجام هماهنگی لازم جهت بازدید دانشجویان و اساتید از تاسیسات گاز و نفت بوده و همچنین برای همکاری در زمینه تجهیز آزمایشگاههای شیمی و پتروشیمی این مجموعه عظیم دانشگاهی اعلام آمادگی میکند.

سپس معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه گفت: این جلسه فصل مشترک جدیدی در روند همکاریهای دانشگاه و شرکت ملی گاز استان سیستان و بلوچستان است.

محمدرضا نورا افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور اساتید و اعضاء هیات علمی توانمند در انجام پژوهشهای انرژی میتواند موفق عمل نماید.

این مسئول بیان کرد: پس از انعقاد بزرگترین قرارداد گازی کشور در استان سیستان و بلوچستان با حضور وزیر نفت، دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تاکید فراوانی بر برقراری ارتباط خوب و موثر دانشگاه و شرکت ملی گاز استان به عنوان مجری داشت که خوشبختانه اقدامات اولیه این تعامل به خوبی و به صورت مطلوب انجام شده است.

در ادامه این جلسه درباره برنامههای مشترک بحث و تبادل نظر شد.