رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت:

همایش بین‌المللی "قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت" در چابهار برگزار می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: پنجمین همایش بین‌المللی "قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت" ۱۰ آبان‌ماه در چابهار برگزار می‌شود.

سلطانعلی میر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: پنجمین همایش بین‌المللی "قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت" برای پنجمین سال متوالی به همت دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت و مدیریت منطقه آزاد چابهار 10 آبان ماه در چابهار برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم وحدت اسلامی افزود: این همایش با هدف ارتقای فرهنگی و آشنایی مردم با ارزشها و باورهای عاشورایی به ویژه استادان، دانشجویان و قشر جوان کشور در راستای توسعه وحدت اسلامی برگزار میشود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان همواره به عنوان سازمانی پیشتاز و متقدم در اشاعه فرهنگ اسلامی- ایرانی با تکیه بر وحدت بوده است.

وی با اشاره به اینکه برای پنجمین همایش "قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت" 12 محور در نظر گرفته شده، گفت: دبیران علمی و اجرایی این همایش به ترتیب خانم دکتر حسنیه حسینی و دکتر یاسر کهرازه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان هستند.

میر با اشاره به اینکه مجوز چاپ‌ مقالات این همایش در پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا نیز اخذ شده، تصریح کرد: پنجمین همایش بین المللی "قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت" با حضور مهمانانی از داخل و خارج کشور در سالن همایش‌های منطقه آزاد چابهار برگزار می‌شود.