برگزاری یادواره شهدای دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

همزمان با سومین سالگرد تدفین شهدای گمنام، یادواره شهدای دانشجو همراه با تجلیل از خانواده شهید مدافع حرم علی یزدانی، دوشنبه ۳۰ فروردین در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگاردانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، همزمان با سومین سالگرد تدفین شهدای گمنام، یادواره شهدای دانشجو همراه با تجلیل از خانواده شهید مدافع حرم علی یزدانی، دوشنبه ۳۰ فروردین در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزارشد.
علی ناظری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در این خصوص بیان کرد: در این مراسم دکتر اسماعیل زمانی (از تهران) به‌عنوان راوی و همچنین علیرضا کیخا، از دوستان نزدیک شهید یزدانی به‌عنوان سخنران حضوردارند.
وی افزود: هدف از برگزاری این مراسم، تجلیل از مقام شهادت و بیان کردن واقعیت آنچه امروز در سوریه در حال رخ دادن است و همچنین نشان دادن گوشه‌ای از مجاهدت‌هایی است که دلاوران جوان ما در دفاع از حرم زینبی(س)می‌کنند.
ناظری با اشاره به سنگینی وظایف مسئولان در قبال خون شهدا، بیان کرد: قطعا همه ما در برابر خون‌های پاکی که برای دفاع از آرمان‌های انقلاب بر زمین ریخته شده است، مسئول هستیم به ویژه حضور شهدای گمنام در دانشگاه وظایف ما را سنگین‌تر می‌کند.