پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با امضای تفاهم‌نامه صورت می‌گیرد؛

همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با اداره آزمایشگاه‌ فنی و مکانیک خاک سیستان و بلوچستان

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با اداره کل آزمایشگاه‌ فنی و مکانیک خاک با حضور مسئولان دو نهاد امضا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و اداره کل آزمایشگاه‌ فنی و مکانیک خاک این استان با حضور سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه و عبدالغفور تمندانی مدیرکل آزمایشگاه‌ها منعقد شد.

میر در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان بزرگ‌ترین دانشگاه استان به لحاظ آمار دانشجو و فضای آموزشی است، بیان کرد:  پژوهش محور همه فعالیت‌های دانشگاه است.

وی گفت:  با توجه به پایین بودن امر سرانه پژوهش در استان سیستان و بلوچستان، دانشگاه آزاد اسلامی با دارابودن ظرفیت‌های مناسب در فضای آزمایشگاهی مجهز این قابلیت را  دارد تا برای پر‌کردن این خلأ با همکاری سایر مؤسسات، ارگان‌ها و مراکز تحقیقاتی همکاری متقابل داشته باشد.

این مسئول دانشگاهی با بیان اینکه منابع طبیعی خدادادی از جمله معادن، اقلیم آب و خاک، هوای مناسب  و ظرفیت‌های مرزی آب و خاکی وسیع با کشورهای همسایه شرایط ویژه ای را در استان فراهم کرده است، افزود: اگر بستر مناسب برای انجام فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی فراهم شود، می‌توانیم چهره استان را با ایجاد اشتغال و امنیت پایدار متحول کرده و این میسر نخواهد شد مگر اینکه دانشگاه و مراکز تحقیقاتی با همکاری مشترک با به کارگیری ظرفیت‌های موجود اقدام کنند.

راه‌اندازی رشته خاک در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به تعامل خوب این دانشگاه در استان با سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها و اداره‌کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با انعقاد این تفاهم‌نامه زمینه همکاری سازنده متقابل فراهم می‌شود که افزایش مهارت و دانش محققان و پژوهشگران و دانشجویان را به‌دنبال دارد.

میر اظهار کرد: با توجه به شرایط منطقه‌ای و درخواست اداره کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک رشته‌های مرتبط از جمله رشته مکانیک خاک در استان راه‌اندازی می‌شود.