همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با بخش خصوصی باید تقویت شود

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در نخستین جلسه «ساها» در واحد زاهدان با توجه به پتانسیل و توانایی این واحد دانشگاهی در عرصه‌ آزمایشگاهی گفت: باید دانشگاه همکاری خود را با بخش خصوصی تقویت و ثابت کند که توانایی‌های لازم را در راستای توسعه علمی و آزمایشگاهی دارد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر امین‌رضا کمالیان درباره استانداردسازی تجهیزات آزمایشگاهی گفت: باید آزمایشگاه‌ها استانداردسازی‌ شود و سپس از توانایی‌های آنها برای تعامل با بخش خصوصی استفاده کرد.سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تاکید بر برنامه‌ریزی برای توسعه فیزیکی و تجهیزاتی آزمایشگاه‌ها عنوان کرد: باید از امکانات و تجهیزات موجود بر اساس نیاز منطقه بهترین استفاده و بهره‌برداری انجام شود.دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه محصول برگزاری جلسات ساها باید به منصه ظهور رساندن قابلیت‌های واحدهای دانشگاهی استان در راستای طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی باشد، افزود: برای بهره‌برداری مناسب از جلسات کمیته ساها باید اهداف و مشتری هدف شناخته شود.کمالیان با بیان اینکه دانشگاه با داشتن اعضای هیات علمی و دانشجویان نخبه می‌تواند در عرصه‌های مختلف موفق عمل کند، بیان کرد: دانشگاه‌ها از توان علمی، پژوهشی و تجربی بالایی برخوردار هستند و باید با استفاده از این ظرفیت‌ها جامعه‌ای متعالی و خلاق بسازند.این مسئول با تأکید بر اینکه آزمایشگاه باید توسط نیروی متخصص اداره شود، افزود: ‌کارشناسان و مسئولان آزمایشگاهی باید کسانی باشند که متخصص هستند و تجربه و شناخت کامل از نیازهای آزمایشگاهی داشته‌ باشند.