رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت‌وگو با روابط عمومی عنوان کرد:

همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی در کلینیک تخصصی دندان‎پزشکی واحد زاهدان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از همکاری این دانشگاه در کلینیک تخصصی دندانپزشکی کلینیک سلامت فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان با تعرفههای دولتی خبر داد.

دکتر محمودرضا میری در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، با بیان اینکه به آینده این کلینیک خوشبین و امیدوار است، اظهار کرد: «از اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تامین سلامت انسانها احساس مسئولیت کرده و کلینیک سلامت این دانشگاه راهاندازی شد، بسیار خوشحال و به آینده این کلینیک امیدوار هستیم.»

این مسئول در پاسخ به این سوال که دانشگاه علومپزشکی زاهدان برای راه‌اندازی این کلینیک تا چه حد پشتیبانی انجام داده است؟ گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی استان و دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زاهدان در رابطه با تامین سلامت انسانها اهداف مشترکی را دنبال میکنند، اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان از دانشجویان پزشکی، پرستاری، مامائی پذیرش میکند، نشان دهنده هماهنگی و همکاری بیشتر بخشها است.»

وی افزود: «دانشگاه علوم پزشکی شهرستان زاهدان بر خود وظیفهمیداند که نه تنها در این کلینیک بلکه در هر برنامه و فعالیتی که برای ارائه خدمات و سلامت جامعه باشد همکاری و حمایتهای لازم را انجام دهد.»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پاسخ به این سوال که همکاری این دانشگاه و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تا چه حد و به چه صورت ارزیابی و نیز نزدیکی این دو دانشگاه به چه اندازه است، عنوان کرد:«اهداف این دو دانشگاه مشترک است و در تمام جلسات هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بنده به عنوان نماینده وزیر بهداشت و درمان، حمایتهای لازم را از برنامههایی که برای حوزه سلامت مطرح میشود، انجام میدهیم.»

میری با بیان این مطلب که هدف سلامت انسانها است، پروژه افتتاح کلینیک سلامت فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان را پروژهای بسیار خوب و مناسب ارزیابی کرد.