پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
برای ضبط برنامه صورت گرفت؛

همکاری دانشگاه آزاد زاهدان با صداوسیمای سیستان‌وبلوچستان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اقدام به همکاری برای ضبط برنامه‌های مختلف با صداوسیمای استان سیستان و بلوچستان کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا از زاهدان؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحدزاهدان در راستای منویات مقام معظم رهبری درباره شناخت سیره ائمه اطهار و سبک زندگی اسلامی ایرانی اقدام به همکاری برای ضبط برنامه‌های مختلف کرد.

در این برنامه که از علمای دینی به‌عنوان مدعو استفاده می‌شود شاعران استان نیز در مدح اهل‌بیت اشعاری را قرائت می‌کنند.