با انعقاد تفاهم‌نامه صورت گرفت

همکاری علمی، تحقیقاتی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان و فرماندهی انتظامی استان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری علمی، تحقیقاتی و آموزشی و تبادل اطلاعات بین دانشگاه آزاد اسلامی استان و فرماندهی انتظامی این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر امینرضا کمالیان در این نشست مشترک عنوان کرد: هدف از این تفاهمنامه همکاریهای مشترک در تمام زمینههای علمی و تحقیقات کاربردی فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و پلیس این استان با در نظر گرفتن تمام امکانات طرفین اعم از علمی، فنی، نیروی انسانی، اطلاعات، تجربه و تخصص است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه مدت اعتبار این تفاهمنامه از تاریخ امضاء به مدت 3 سال است، افزود: از شرایط ذکرشده در این تفاهم‌نامه میتوان همکاری مشترک در کلیه زمینههای علمی و تحقیقات کاربردی با در نظر گرفتن امکانات طرفین اعم از فنی، نیروی انسانی، اطلاعات، تجربه و تخصص، همکاری مشترک در برگزاری میزگردها و همایشهای علمی، اطلاعرسانی درباره موضوعات علمی- پژوهشی، انتشار خبرنامههای علمی- تحقیقات مشترک و فراهم کردن امکانات استفاده از آزمایشگاه ها و تجهیزات مرتبط برای محققان را نام برد.

فرمانده ناحیه انتظامی استان سیستان و بلوچستان هم اظهار کرد: ما باید به گسترش علم و ایجاد اشتغالی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی در کشورانجام شده توجه ویژه داشته باشیم.

سردار حسین رحیمی با تشکر از تلاشهای ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: جا دارد از تلاشهای ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مجموعهای که از ظهور تاکنون علیرغم تمام حرفها و مطالب خدمات بزرگی را در حوزه آموزش عالی به کشور داشته است، قدردانی به عمل آید.

فرمانده ناحیه انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: دانشگاه آزاد اسلامی نقش مهمی در راستای تعالی علمی کشور داشتهاست، متأسفانه برخی این تعالی و رشد را نادیده گرفته و به دنبال مطرح کردن مشکلات و مسائل منفی هستند.

وی فراهم شدن بسترهای لازم برای پذیرش دانشجو از کشورهای همسایه را با ارتقاء ظرفیتهای و پتانسیلهای موجود کاری بزرگ و قابل تقدیر دانست و بیان کرد: ارتقاء سطح علمی پرسنل نیروی انتظامی یکی از مهمترین برنامه های فرماندهی انتظامی استان است که این امر زمینه را در راستای تسریع اجتماعی شدن و مردم نهاد شدن پلیس فراهم میکند و این یک نگاه نو، علمی و صحیح به امنیت و انضباط اجتماعی است.

این مسئول با بیان اینکه تمامی بخشهای دانشگاهی استان به‌ویژه دانشگاه آزاد اسلامی نیروی انتظامی را به صورت کامل در خدمت خود ببیند، عنوان کرد: بر این باور هستیم که نباید از روشهای سنتی و قدیمی برای مدیریت امنیت و انضباط اجتماعی جامعه استفاده کرد، باید در مسیر مباحث و روشهای جدید گام برداشت و در این زمینه دانشگاه آزاد اسلامی میتواند کمکهای ارزشمندی داشته باشد.