هیات رئیسه، اعضاء هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و سما زاهدان همگام با مردم روزه‌دار سراسر کشور در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.

خانواده بزرگ، مؤمن و متعهد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، در راستای بیعت با آرمانهای مقدس نظام جمهوری اسلامی و رسیدن به مطالبات رهبری، ضمن محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر قدس، همگام با ملت بزرگ ایران ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند و بعد از راهپیمایی در نماز جمعه زاهدان که به امامت آیت الله عباسعلی سلیمانی برگزار شد، حضور به هم رساندند.