هیات رئیسه٬ کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان:

هیات رئیسه٬ کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان: دانشگاه آزاد اسلامی بنیانگذارش را در حالی از دست داد که همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه مطهره و شهادت امیرکبیر بود،

هیات رئیسه٬ کارکنان و دانشجویاندانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان: دانشگاه آزاد اسلامی بنیانگذارش را در حالی از دست داد که همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه مطهره و شهادت امیرکبیر بود، مردی که از نخستین روزهای زندگی در دامن خانواده‌ای بزرگ شد که همیشه پیروی از مکتب اهل بیت را سرچشمه نوری برای زندگی می‌دید و در لحظاتی که آلام شکنجه رژیم ستمشاهی صبر و تحمل او را دوچندان می‌کرد به آینده می‌اندیشید، مردی که نقش موثری در پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به همراهی امام (ره) داشت و تدبیر و مدیریت او در هشت سال دفاع مقدس باعث شد تا التهاب آن ایام آرام آرام کاهش یابد و سرافرازان بیرق عشق به ایران پیروزمندان حضور در برابر آمریکا و اسرائیل باشند، از سلاح تفکر و قلم و سیاست و اقتصاد استفاده کرد و به سازندگی رسید.

سردار سازندگی ایران اسلامی دریچه‌ای از نور پس از سال‌ها جنجال سیاسی و جنگ نابرابر علیه ایران را باز کرد و به هیات مردی که می‌توانست ایران را در جهان بر چکاد سربلندی برساند رساند. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در همه عرصه‌های سیاسی و اجتماعی، علمی و فرهنگی ایران آرام و بی‌تشویش حضور داشت و همواره هر طیفی را به پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران رهنمون بود.

کهکشان زندگی او سرشار از خاطره‌ها با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و نائب برحقش مقام عظمای ولایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بود و ریشه‌های مقاومت این بزرگمرد تاریخ ایران سرچشمه‌اش از شاگردی حضرت امام خمینی (ره) بود و اندیشه‌اش در حوزه علمیه قم در حالی به بار نشست که امید را برای ایرانی بهتر همیشه آرزومند بود.

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با عرض تسلیت به حضرت بقیه‌الله الاعظم، مقام معظم رهبری و خانواده صبور و شکیبای آن عالم فرزانه، یگانه تاریخ، صاحب نظر و دوراندیش تاریخ معاصر ایران را به همه سالکان و وارثان دانش و اندیشه، اساتید گرانقدر، کارکنان و دانشجویان و ملت همیشه در صحنه و انقلابی ایران اسلامی تسلیت عرض کرده و برای آن فقید سعید و مبارز نستوه و بزرگمرد تاریخ معاصر ایران علو درجات آرزو می‌کند.