اهدای شاخه گل توسط هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به دانشجویان

هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو به منظور تکریم دانشجویان این واحد دانشگاهی با حضور در کلاس‎های درس و اهدا گل این روز را تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امینرضا کمالیان، ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: 16 آذر ماه نماد آزادگی دانشجوی مسلمان بوده و فرصت مناسبی برای یادآوری رشادتها، استکبارستیزی و باور توانمندی دانشجویان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به همراه هیات رئیسه در کلاسهای درس حاضر شد و با اهدا گل به دانشجویان این روز را گرامی داشت و در این دیدار از دانشجویان خواست تا با تلاش و کوشش، دانشپژوهی و فناوری را در میان نسل پویا و فعال جامعه تقویت کنند، زیرا وظیفه خانواده دانشگاه به عنوان یک محیط علمی و بهروز، تولید علم و جنبش نرمافزاری در راستای رسیدن به مطالبات رهبری و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی است.