رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان:

واحدهای دانشگاهی در سیل سیستان و بلوچستان آسیب ندیده‌اند/ تعطیلی برخی از حوزه‌های امتحانی

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان عنوان کرد که در سیل دو روز گذشته هیچ‌کدام از واحدها و مراکز این دانشگاه آسیبی ندیده‌اند و فقط در برخی از حوزه‌ها امتحانات لغو شده است.

سلطانعلی میر در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنابا اشاره به سیل اخیر در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: «متأسفانه سیل آسیب بسیار زیادی به محورهای مواصلاتی در استان، جاده‌ها، مزارع کشاورزی، زیرساخت‌‌ها، راه‌آهن چابهار به مشهد و ... وارد کرده اما تاکنون خسارت جانی نداشته است

وی افزود: در این سیل تاکنون به واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیستان و بلوچستان آسیبی وارد نشده است

تعطیلی دوروزه امتحانات در ۱۵ پردیس

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: «از روز جمعه که بارندگی‌ها آغاز و منجر به جاری‌شدن سیلشد، ستاد قرارگاه جهادی را تشکیل دادیم و با همه واحدهای استانی و استان‌های هم‌جوار در هماهنگی کامل بوده‌ایم، همان‌طور که می‌دانید امکانات پردیس‌ها در بسیاری از نقاط استان کافی نیست و برخی از مراکز آموزشی و کلاس‌های ما در بدترین نقاط برگزار می‌شود، به همین دلیل با وقوع سیل اقدام با تعطیل‌کردن دو روزه امتحانات در ۱۵ پردیس کردیم.

به گفته دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، تعدادی از مدارس سما و واحدهای چابهار و نیکشهر و تعدادی از مراکز امتحانات به مدت دو روز تعطیل شدند.

میر خاطرنشان کرد: «آمادگی اسکان سیل‌زدگان را در سوله‌های ورزشی و مکان‌های دیگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان داشته و با ستاد کل بحران همکاری پیوسته و ۲۴ ساعته داریم. اعلام آمادگی کرده‌ایم که امکانات دانشگاه را نیز در اختیار ستاد بحران قرار دهیم. به‌دلیل قطع برخی راه‌های ارتباطی صعب‌العبور ممکن است فردا هم برخی مراکز ما تعطیل شوند