رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان:

واحدهای دانشگاهی در مسیر ارتقای کیفیت آموزشی حرکت کنند

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد که واحدهای دانشگاهی باید در مسیر ارتقای کیفیت آموزشی حرکت کنند و برای رسیدن به هدف باید ارزیابی استادان را جدی بگیرند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان، دکتر سلطانعلی میر در جلسه شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، هماهنگی برنامه های آموزشی با وقت نماز را مورد تاکید قرار داد و گفت: معلمی شغل انبیاست و تخصص استادان باید در کنار تعهد آنها قرار گیرد تا تزکیه را همراه با تعلیم ارائه کنند.

رئیس دانشگاه آزاد استان سیستان و بلوچستان، تائید صلاحیت اخلاقی استادان را در کنار صلاحیت علمی الزامی عنوان کرد و افزود: بررسی های علمی و اخلاقی باید در ابتدا توسط گروه های اموزشی انجام گیرد و اساتید مورد ارزیابی مستمر گروه های آموزشی قرار داشته باشند.

میر، پیگیری مصوبات هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی را توسط واحدهای دانشگاهی خواستار شد و تصریح کرد: اقدامات لازم برای بین المللی شدن واحد زابل باید با جدیت انجام شود و با برطرف شدن موانع جذب دانشجوی خارجی در این منطقه، از مهر ماه شاهد جذب دانشجوی خارجی در این واحد خواهیم بود.