واحد زاهدان با سازمان اسناد و کتابخانه استان سیستان و بلوچستان تفاهمنامه امضا می‌کند

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در دیدار با رئیس سازمان اسناد و کتابخانه این استان با توجه به اهمیت همکاری و همراهی سازمان‌ها، از امضای تفاهم‌نامه همکاری بین این دو سازمان خبر داد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر امین‌رضا کمالیان، همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در برگزاری نمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها، دوره‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی مشترک در طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک را از جمله فعالیت‌های این واحد دانشگاهی در زمینه‌ همکاری با سازمان اسناد و کتابخانه استان برشمرد.سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه راه‌اندازی غرفه‌های تبلیغاتی می‌تواند یکی از راهکارها در راستای آگاهی استادان و دانشجویان از فعالیت‌های سازمان اسناد و کتابخانه استان در این واحد دانشگاهی باشد، عنوان کرد: با توجه به ظرفیت‎ها و پتانسیل‌های موجود، همکاری‎های مشترک میان این واحد دانشگاهی و سازمان اسناد و کتابخانه استان ضروری است.این مسئول افزود: در راستای انجام فعالیت‌های فرهنگی ماندگار در استان و انجام برنامه‌های مشترک در حوزه فرهنگ و پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه‌ها می‌تواند همراهی مناسب برای دانشگاه‌های کشور باشد.رئیس سازمان اسناد و کتابخانه‌های استان سیستان و بلوچستان هم در این دیدار از برگزاری مراسم‌ متعدد برای معرفی آثار شاعران و نویسندگان و استادان استان در این سازمان خبر داد و گفت: تاکنون حدود 100 هزار عنوان مجله، نشریه و مقالات در سازمان اسناد استان سیستان و بلوچستان جمع‌آوری شده‌ است.قاسم سیاسر با بیان اینکه مرکز اسناد و کتابخانه‌های استان در 30 خرداد سال 1372 تاسیس شده است، گفت: این سازمان رتبه دوم مجهزترین و غنی‌ترین آرشیو و کتابخانه در کشور را دارد و آمادگی خود را در راستای حمایت از افراد فرهیخته استان اعلام می‌کند.این مسئول افزود: سازمان اسناد موظف است به قشر فرهیخته و استادان دانشگاه‌ها خدمت‌رسانی کند و آمادگی لازم را دارد تا کتب و اسناد گردآوری شده را در اختیار افرادی که به این منابع نیاز دارند، بگذارد.