پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
از میان واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی؛

واحد زاهدان رتبه نخست کارنامه پژوهشی پایگاه سیویلیکا را از آن خود کرد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان عنوان کرد که این دانشگاه‌ بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور رتبه نخست کارنامه پژوهشی پایگاه سیویلیکا را به خود اختصاص داد.

مسعود اکبری‌زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زاهداناظهار کرد: «کسب رتبه نخست کارنامه پژوهشی پایگاه سیویلیکا در بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور برگ زرینی از تحقق اهداف علمی واحد زاهدان است

وی، این موفقیت را حاصل تلاش علمی استادان و مرهون پیگیری مجدانه و تلاش احمدرضا مهربان معاون وقت حوزه پژوهشی واحد زاهدان دانست.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اضافه کرد: «بدون تردید راهنمایی، پیگیری و تدابیر مدیریت جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عامل مؤثری در کسب این موفقیت بوده است

اکبری‌زاده ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تمام توان در راستای دستیابی به اهداف علمی و پژوهشی دانشگاه گام بردارد.