مدیرکل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد

واحد چابهار به جمع شورای تخصصی مدیریت واحدهای مناطق آزاد پیوست/ جذب بیش از 500 دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه آزاد

مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه با هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و فرماندهی ناحیه انتظامی استان گفت: اکنون دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه جذب دانشجوی غیرایرانی فعال بوده و در سال 94 تاکنون بیش از 500 نفر جذب شدهاند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر حسین ابراهیمی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در دهه چهارم فعالیت خود با ادامه سیاست کیفیسازی و توجه به پژوهشهای کاربردی در عرصه بینالملل گام برمیدارد.

مدیرکل بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی افزود: بینالمللی‌سازی و جهانی شدن دانشگاه مستلزم فعالیت همه واحدهای دانشگاهی و دانشگاهیان است.

این مسئول ادامه داد: حوزهبینالملل دانشگاه در بخش حضور فیزیکی در کشورهای مختلف فعال بوده و اکنون در کشورهای افغانستان، لبنان، انگلیس و امارات متحده عربی دارای شعبه بوده و فعالیت علمی پژوهشی دارد، علاوه بر این دانشگاه آزاد اسلامی با انعقاد تفاهمنامهها و قراردادهای بینالمللی با دانشگاه‌های بر‌تر و معتبر دنیا درصدد است تأثیر خود را به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری در عرصهبینالملل به نمایش بگذارد.

وی گفت: همچنین در جذب دانشجوی غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی برنامههای توسعهای خوبی تدارک دیده است.

ابراهیمی بیان کرد: بخش دیگری از فعالیتهای حوزه بینالملل، واحد‌ها و مراکز بینالملل داخل کشور است که اکنون هفت شعبه به صورت مرکز یا مجتمع بینالمللی که اغلب آنها در مناطق آزاد تجاری هستند، فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در این استان توانسته بار بزرگی از آموزش عالی را در این استان از دوش دولت بردارد.

مدیرکل بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: با توجه به محرومیتهای گذشته و عدم توسعه دانشگاهها در این استان (قبل از انقلاب)، حضور و بروز دانشگاه آزاد اسلامی پس از انقلاب اسلامی توانست بارقه امید در داوطلبان تحصیل به وجود آورد.

این مسئول اضافه کرد: واحدهای دانشگاهی مستقر در استان با غلبه بر شرایط سخت محیطی و ایجاد زیرساختهای لازم محیط علم و دانش را فراهم کردند.

وی تاکید کرد: حوزه بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی در تلاش است که با توجه به هم مرزی این استان با کشورهای همسایه، واحدهای دانشگاهی بتوانند در مقالات بینالمللی، جذب دانشجوی خارجی و همچنین ایجاد شعبه در خارج کشور اقدام کنند.

ابراهیمی گفت: واحد چابهار به عنوان یکی از هشت واحد بینالملل و مستقر در منطقه آزاد با امکانات مناسب خود میتواند پاسخگوی نیاز در این منطقه تحصیلی باشد.

مدیرکل بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: توسعه تحصیلات تکمیلی در استان و در واحد چابهار در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است.

این مسئول اضافه کرد: همچنین واحد چابهار به جمع شورای تخصصی مدیریت واحدهای مناطق آزاد کشور پیوسته است و از طریق این شورا و با همکاری شورای عالی مناطق آزاد کشور امکانات مناسبی برای توسعه این واحد دانشگاهی در نظر گرفته خواهد شد.

ابراهیمی گفت: در صورت فراهم شدن زیرساختهای اداری و اخذ مجوزهای قانونی لازم از مراجع ذی‌ربط جذب دانشجوی غیر ایرانی نیز میتواند در دستور کار قرار گیرد.