پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
عمرانی اعلام کرد؛

وصول ۷۰ درصد شهریه دانشجویان سمای سیستان و بلوچستان در ایام کرونا

معاون سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: ۷۰ درصد شهریه دانشجویان سمای این استان در ایام کرونا و آموزش مجازی محقق شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، علی عمرانی در جلسه‌ای که بعد از بازدید سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از آموزشکده سمای زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: با شرایط کرونا و آموزش مجازی موفق شده‌ایم ۷۰ درصد شهریه دانشجویان سما را وصول کنیم که در کل رقم خوبی است و این رقم باعث پیشرفت روزافزون دانشکده خواهد شد.

معاون سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: آموزشکده سمای زاهدان از ساختمان نوساز و امکانات قابل قبولی برخوردار است و همین امر باعث شده تا این مجموعه دانشجویان مناسبی در رشته‌های مختلف داشته باشد.

سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: آموزشکده سمای زاهدان با مساحت و زیربنای قابل توجهش در یکی از بهترین نقاط شهر زاهدان قرار گرفته و اراده دانشگاه بر این است تا برای تکمیل تجهیزات آموزشی آن به هیچ وجه کوتاهی نکند.