معاون آموزشی واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد

پذیرش بدون آزمون در بیش از 70 رشته‌محل در واحدهای استان سیستان و بلوچستان

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از پذیرش دانشجو درمقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته این واحد خبر داد.

حمیدرضا گنجعلی در گفت‌وگو با خبرنگار واحد زاهدان گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان‌وبلوچستان در بهمن ماه سال جاری اقدام به پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در بیش از 70 رشته محل کرد

او افزود: «این واحد دانشگاهی برای تامین نیروی انسانی متخصص در استان، اقدام به افزایش رشتههای متنوع و مختلف و برنامهریزی برای کیفیسازی بیش از پیش آموزش کرده است

گنجعلی مهمترین هدف دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری استان را ممانعت از خروج دانشجویان و داوطلبان مشتاق به تحصیل از استان اعلام کرد.

او خبر داد که فهرست رشتههای کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در پایگاه اینترنتی این واحد دانشگاهی درج شده است و گفت: «داوطلبان و مشتاقان به تحصیل در رشتههای مختلف میتوانند تا 24 بهمن‌ماه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرسwww.azmoon.org مراجعه کنند و رشته مورد نظر و شهر مورد علاقه خود را انتخاب و بعد از دریافت کد رهگیری به مرکز مراجعه و ثبت‌نام کنند.