رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان:

پژوهش عاملی مهم در تولید دانش و پیشرفت جامعه انسانی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: پژوهش بدون تردید به عنوان نیروی محرکه توسعه در همه حوزه ها از جمله اقتصاد، سیاست، فرهنگ و تکنولوژی است.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی گروه های آموزشی واحد زابل با حضور 20 غرفه در این واحد دانشگاهی توسط دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد.

دکتر امین رضا کمالیان در حاشیه بازدید از این نمایشگاه در گفت‌وگو با روابط عمومی واحد زاهدان، دستاوردهای پژوهشی واحد زابل را در راستای تبدیل علم به ثروت خوب ارزیابی و اظهار کرد: پژوهش بدون تردید به عنوان نیروی محرکه توسعه در تمامی حوزه ها از جمله اقتصاد، سیاست، فرهنگ و تکنولوژی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، پژوهش را عاملی مهم در تولید دانش و پیشرفت جامعه انسانی ادانست و تصریح کرد: مفهوم واقعی پژوهش بررسی و کاووش سخت با هدف کشف واقعیت ها است که به وسیله تعبیر، تفسیر و تحلیل مسائل انجام می شود.