رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در پیامی آغاز سال تحصیلی را به دانشجویان و دانش آموختگان مسیر علم و دانش تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید..

به گزارش اداره کل روابط عمومی در این پیام آمده است:

در سال "اقتصاد مقاومتی: تولید- اشتغال:، شروع سال تحصیلی همزمان با آغاز ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، امام حسین (ع) و همچنین با عطر دل انگیز شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس همراه است. ضمن تسلیت ایام پیش رو و گرامیداشت هفته دفاع مقدس از خداوند متعال خواستارم تا در سایه توجهات حضرت ولی‎عصر(عج) و ارواح بزرگ شهدای دفاع مقدس همه ما را در پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی و موفقیت در عرصه‎های علمی، پژوهشی و فرهنگی یاری فرماید.

آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیترا از درگاه خداوند متعال خواهانم.

ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت است. شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران.

وظیفه همه‎یما دانشگاهیان مبتنی بر مکتب اسلام و آرمان‌های انقلاب اسلامی و ضرورت دنیای امروز و فردا مجهز شدن به صلاح علم و تقوا و دانش و بصیرت است که امید است در سایه‎سار رهنمودهای مقام عظمای ولایت توفیقات بیشتری حاصل و شاهد گسترش وتوسعه علمی و پژوهشیکشور در جهان باشیم.

اميدوارم در طول سال تحصيلي پيش‎رو، دانشجويان عزيز و متعهد با تكيه بر توانمندي‎ها و استعدادهاي خود و با استفاده از ظرفيت‎هاي علمي و پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامی، همراه با استادان، مديران، كارشناسان و كاركنان این مجموعه عظیم آموزشی در محيطي پر نشاط به فعاليت علمي و پژوهشی پرداخته و حضور حقيقي و تأثيرگذار خود را در عرصه‎هاي علمي، پژوهشی، فرهنگي و اجتماعی جامعه به اثبات برسانند. بي شك توليد علم آميخته با تعهد و ايمان اصلي‎ترين رسالت مجموعه آموزش عالیبوده و براي نيل به اين آرمان متعالي و ايجاد موسسه تمدن ساز مي‎بايست روحيه علم محوري و دانايي محوري بر جامعه مسلط شود لازمه اين مهم تلاش و كوشش شما عزيزان در موسسه و بسط افق‎هاي علمي كشور است.